Иновативност Секогаш во чекор со најновите достигнувања во ИТ Дизајн
Развој
Имплементација и
Одржување на
Информациски Системи
Повеќе
Грижа за корисници Нашите убедувања се дека грижата за корисниците мора секогаш да биде со доверба и почит
1000+Клиенти

Повеќе од 1000 задоволни клиенти

100+Апликации

Повеќе од 100 функционални софтверски решенија

30Метео Станици

Во соработка со УХМР покриена цела територија на Македонија 

25+ ГОДИНИ ИСКУСТВО ВО ИНДУСТРИЈАТА

СИМТ е компанија која е основана во 1994 година и е проектно ориентирана.

СИМТ е компанија која веќе 26 години е присутна во областа на информацискиот инженеринг, консалтинг, изведба и имплементација на решенија. На секое поле располагаме со високо квалификуван кадар кој работи на планирање, дизајнирање, имплементација, мониторинг и изведување на проекти. Покрај тоа што фирмата располага со 30 редовно вработени, за потребите на разни проекти дополнително  ангажира и еминентни експерти од земјата и странство.

СОФТВЕР

Изработка,имплементација и одржување на софтверски решенија од HCLNotes Domino платформата.Специјализирани решенија за вашите потреби изработени во Open source или Microsoft.NET

 
ТЕЛЕКОМУНИКАЦИИ

Професионална телекомуникациска опрема со продуктите од NET и SLICAN ќе ги задоволат и најголемите барања на вашата компанија за современа телекомуникација.

ДАТАЦЕНТАР РЕШЕНИЈА

Дизајнирање и изведба да датацентар решенија (rack сервери, разни технологии на сториџи, blade системи, UPS системи, rack активна мрежна опрема и др.)ИТ БЕЗБЕДНОСТ

Безбедноста на информациите, која се подразбира во сите наши иновативни решенија, ги задоволува општите и специјалните барања на нашите клиенти.


ЕНЕРГЕТИКА

Проектирање, изведба и одржување на енергетски решенија.
СИМТ е партнер и официјален застапник за опремата на General Electric Digital и Energy NeWave

МЕТЕО СИСТЕМИ

Набавка, дизајнирање, изведба инсталација, пуштање во работа и одржување на хидрометеролошки системи и решенија.Нашите технологии

Работиме во партнерство со скоро сите поголеми ИТ брендови

Тековни проекти

СИМТ дооел Скопје во соработка со Факултетот за земјоделски науки и храна, Универзитет Св. Кирил и Методиј, Скопје, е во процес на реализација на проект за развој и калибрација на “low-cost” сензори за определување на содржината на водата во почвата за определување на времето и количината на вода за наводнување.
Проектот се реализира со поддршка обезбедена од страна на Фондот за иновации и технолошки развој, преку програмата за доделување на средства преку Иновациски ваучери.

Switch The Language

  Следејќи ги современите тенденции и земајќи ги предвид барањата на корисниците, нашата компанија нуди 12 часовно и 24 часовно одржување согласно потребите на клиентите како и Help Desk услуги
  Адреса
  Партизански одреди 149 мезанин 2 1000 Скопје, Р.Македонија
  Телефон
  +389 2 3069 591
  EMAIL
  simt@simt.com.mk
  НБО Техничка поддршка тел.
  +389 2 3093 795; +389 2 3081 475
  НБО Техничка поддршка емаил
  helpdesknbo@simt.com.mk