Услуги

Услуги кои ги нудиме:

  • Консултации
  • Веб Дизајн
  • Изработка на софтвер
  • Одржување и сервисирање
  • Хостирање
  • Инсталации

За консултации од било каков вид ве молиме контактирајте не на:

адреса: Бул. Партизански одреди бр.149 – Мезанин 2 (Порта Влае) – Скопје
е-маил: simt@simt.com.mk
тел: +389 2 3069591
факс: +389 2 3069592