Метео станици

Автоматски хидрометеоролошки станици

 • Виница
 • Ѓуриште
 • Тополчани
 • Свети Николе
 • Маврово
 • Кожув
 • Пожар
 • Пониква
 • Попова кула
 • Пожаране
 • Кичево
 • Македонски Брод
 • Берово
 • Јасеново
 • Јасен
 • Калиманци Кочани
 • Штип
 • Карго Штип
 • Неготино
 • Бутел
 • Иловица