UPS 1-1 Фазни


Match UPS 500-3000 VA

 

Match UPS-от е интелигентен, достапен и робусно дизајниран за широк спектар на IT мрежи, телекомуникациски и контролни апликации. Уредот има линиска интерактивна технологија; контролиран со помош на микропроцесор и опремен со RS232.

ПовеќеML Series UPS 350-1000 VA

 

 

Digital Energy ML Серијата е линиски интерактивен UPS кој е достапно решение за заштита од промените на струјата. Досегот изнесува од 350VA-1000VA, со што може да заштити еден или повеќе компјутери и периферни единици.

ПовеќеEP Series UPS 700-6000 VA

 

 

Digital Energy™ EP серијата на UPS уреди е вистински VFI (Волтажен и Фрекфенциски Независен уред) он-лине двојна конверзија, интелигентен, достапен, високо перфопмансен UPS дизајниран за широк спектар на употреба.

Повеќе