VX Серии


VX1800

 

VX1800 за обединета комуникација е дизајниран да овозможи корпорацијска класа на интеграција, компатибилност и сигурност на повеќе нивоа. Ова е потребно за успешно адаптирање на обединета комуникација во големите корпорации.VX1200

 

 

VX1200 е евтино решение за корпорациски VoIP, со подршка за корпорациска мобилна телефонија и SIP-Wifi уреди, VX1200 исто така може драматично да ги намали трошоците на мобилната телефонија.VX900

 

Како повеќе функционален преклопник, VX900 може да биде поставен во дистрибутивните мрежи за да ја намали и консолидира PBX инфраструктурата. VX900 ги проширува можностите на напредните телефонски системи од централизираните центри до оддалечените локации. Со своите далечински функции за работа, NET-овиот VX овозможува континуирана, локална услуга за разговори и интелигентен trunk routing во случај на откажување на конекцијата на мрежата.VX900T

 

 

Денешните барања за сигурна мобилна телефонија се гледаат како проширување на корпорациските класи на сигурни разговори, документи и видео до мобилен телефон и тактички тимови. Оваа ги зголемува можностите и моќта на IP базираната мрежна технологија.VX400

 

Серијата VX (Voice Exchange™), добитник на награди, е платформа која ги здружува моќните VoIP (voice over IP) можности со единствени сигурносни функции за разговори и е идеално решение за влади и воени институции за STU до STU разговори базирани на IP.