NX Серии


NX5010

 

Платформата NX5010ae Агилен со Голема Брзина на Размена, е збир на компактен преклопник со голем капацитет и рутер што овозможува конверзија на повеќе протоколи преку мрежите со голема брзина.NX1000

 

 

NX1000 ги обезбедува сите функционалности на Promina и работи заедно како издржлива и компактена шасија и нуди флексибило и рентабилно решение за IP пристап и олеснува миграцијата од Promina мрежите на IP.