Комплетни решенија

Ако неможете да се одлучите кои производи да ги одберете за вашата фирма, СИМТ ви нуди пакет комплетни решенија за секаков вид на фирма. Од мали фирми до 6 вработени па се до компании и институции до 1000 вработени. Вие се што треба да направите е да ни кажете колку вработени имате во вашата компанија.