Промена на локација

Почитувани, Ве информираме дека адресата на работните простории на СИМТ се на нова локација.
Нова адреса: Бул. Партизански одреди бр.149 – Мезанин 2 (Порта Влае), Скопје – РМ


Погледни ја СИМТ дооел на поголема мапа

Статијата е објавена во Новости