Daily Archives: Декември 29, 2011

Промена на локација

Објавено на
untitled

Почитувани, Ве информираме дека адресата на работните простории на СИМТ се на нова локација. Нова адреса: Бул. Партизански одреди бр.149 – Мезанин 2 (Порта Влае), Скопје – РМ Погледни ја СИМТ дооел на поголема мапа