Иновација

СИМТ е секогаш во чекор со најновите технологии и идеи.

Безбедност

Добијте врвна безбедност во вашите раце.

Поддршка

Чувствувајте се сигурни со секој наш производ и нашата техничка поддршка.

Решение

Вие само представете го вашиот проблем а решението оставете го на нас.

Конекција

Поврзете се со целиот свет преку СИМТ

СИМТ нуди разноврсни софтверски решенија од IBM (Lotus, Tivoli, WebSphere, DB2, Rational). Како и специјализирани решинија за вашите потреби изработени во Open source или Microsoft.NET

Професионална телекомуникациска опрема со продуктите од NET и SLICAN ќе ги задоволат и најголемите барања на вашата компанија за современа телекомуникација.

Готови конфигурации од понудата на IBM Lenovo или специјално изградени солуции по ваша потреба, периферни уреди како принтери, монитори, скенери итн.

Интегрирана Апликациска и Мрежна Заштита

Нова генерација на сигурни порти

Уреди за непрекинато напојување со електрична енергија (UPS), е уред кој овозможува континуирано напојување со електрична енергија на поврзаната опрема, со што ги снабдува поврзаните уреди со електрична енергија кога главниот извор на струја е недостапен.

Набавка, дизајнирање, изведба инсталацаија, пуштање во работа и одржување на хидрометеролошки системи и решенија

Инфо:

Адреса: Бул. Партизански одреди бр.149 - Мезанин 2 (Порта Влае), Скопје Р. М. Email: simt@simt.com.mk Тел: +389 2 3069591 | +389 2 3069592